Pub-uri şi baruri însufleţite de sport

Articol publicat in sectiunea Timp liber pe data 6 aprilie 2016

uk_sport pub

Londonezii iubesc sportul, şi puteţi prinde atmosfera specifică, alături de fani, într-unul din numeroasele puburi londoneze de profil. Fie că mergeţi la London’s Sport Cafe sau vă bucuraţi de un eveniment sportiv la hotelul Hilton, nu există nici o scuză să rataţi vreun eveniment sportiv.

Plasmele gigant şi ecranele de proiector, mulţimile de fani şi colecţiile de lucruri care au aparţinut sportivilor – veţi găsi toate acestea în unele dintre cele mai bune baruri cu specific sportiv ale Londrei.

 

The Sports Cafe

The Sports Cafe maximizează tematica sportivă prin zidurile decorate cu obiecte ce au aparţinut vedetelor. Locul dispune de patru baruri întinse pe două etaje, şi un restaurant, aşa că sunt suficiente locruri în care să alegeţi să urmăriţi meciurile. Programul include totul, de la fotbal (incluzând meciuri din ligile spaniolă şi italiană) la box sau curse de cai.

Adresă: 80 Haymarket, London SW1Y4TE 

 

Sports Bar and Grill

Situat la staţia Marylebone, Sports Bar and Grill prezintă acţiunea sportivă pe ecrane HD de 1,30m. Se servesc meniuri fabuloase, şi puteţi rezerva o masă de la care să urmăriţi evenimentele sportive în timp ce mâncaţi. Veţi găsi filiale ale Sports Bar and Grill şi la Victoria şi Farringdon.

Puteţi face rezervări online: http://www.toptable.com/venue/?id=10470.

Locații:

  • Marylebone: Melcombe Place, London NW1 6JJ;
  • Farringdon: 19-25 Cowcross Street, London EC1M 6DQ;
  • Victoria: Victoria Station, London SW1V 1JU;
  • Piccadilly Circus (The Two Sportsmen): 36-40 Rupert Street, London W1D 6DW;
  • Waterloo: Unit 1 The Balcony, Waterloo Railway Station, York Road, Lambeth, London SE1 7NY;
  • Canary Wharf: Crossrail Station & Retail Mall, 1 Crossrail Place, London E14 5AR.

Website: http://www.sportsbarandgrill.co.uk

 

Sports Bar la Hilton London Metropole

Hilton London Metropole este gazda unuia dintre cele mai rafinate baruri sportive londoneze. Aici vă puteţi bucura de o bere, un cocktail sau un sandwich într-o atmosferă degajată, în timp ce priviţi la evenimentele sportive pe ecranele mari şi televizoarele cu plasmă.

Adresă: Hilton London Metropole, 225 Edgware Road, London W2 1JU

Website: http://www.hiltonlondonmet.com/restaurant-and-bars-in-london/sports-bar/

 

The Famous Three Kings

F3K, aşa cum mai este cunoscut, este unul dintre cele mai bune baruri londoneze de profil. Oferă o gamă largă de evenimente, inclusiv rugby sau meciuri din ligile spaniolă şi italiană. Există trei ecrane mari, 13 plasme şi două televizoare 3D, şi şase zone audio. Pub-ul poate oferi până la 14 meciuri diferite în acelaşi timp.

Adresă: 171 North End Road, Fulham, London W14 9NL

Website: http://www.f3k-london.co.uk

 

The Gunners Pub

Dedicat echipei de fotbal Arsenal, The Gunners Pub este gazda unei colecţii impresionante de documente şi lucruri care au aparţinut jucătorilor, expunând istoria şi triumfurile echipei de-a lungul anilor. Fiecare meci se proiecteză pe ecrane imense, iar evenimentele variază de la meciurile din Premier League la cele din ligile internaţionale, dar meciurile celor de la Arsenal au întâietate.

Adresă: 204 Blackstock Rd, London N5 1EN

Facebook: https://goo.gl/8cm7qK

 

Bar Kick / Cafe Kick

La subsol veţi putea vedea meciuri în 3D, dar nu va fi vorba doar despre a privi la fotbal – aici veţi şi juca. Locul este faimos pentru mesele sale de fotbal. Rezervaţi o masă şi petreceţi noaptea jucând împotriva prietenilor, sau înscrieţi-vă într-una dintre competiţiile obişnuite ale localului. Meniu cald şi băutură rece!

Locații:

  • Bar Kick, 127 Shoreditch High St, London E1 6JE;
  • Cafe Kick, 43 Exmouth Market, London EC1R 4QL.

Website: http://www.cafekick.co.uk

 

The White Swan

Acesta este frecventat de fanii rugby-ului înainte şi după meciurile de pe stadionul Twickenham, casa rugby-ului englez. Dacă nu sunteţi suficient de norocos pentru a prinde un bilet la meci, atunci puteţi să-l vedeţi în acest bar de secol 17, care dispune şi de un meniu excelent, cum ar fi peşte cu cartofi prăjiţi, fripturi şi macaroane cu brânză.

Adresă: 108 Fetter Lane, London EC4A 1ES

Website: http://thewhiteswanlondon.com

 

The George

Bar tradițional victorian din anii 1800, cu o terasă în Soho, aproape de sediul BBC și frecventat regulat de numeroase celebrități (Chris Moiles, Craig Charles, Arthur Smith, Mark Owen).

Adresă: 55 Great Portland Street, London W1W 7LQ 

Website: http://www.greeneking.co.uk/

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!