Pulhac, trecut prin scene de groază

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 30 ianuarie 2015

567 cruciScene incredibile s-au petrecut în Polonia, pe stadionul celor de la Zawisza Bydgoszcz. Fanii echipei aflate pe ultimul loc în campionatul Poloniei au înscenat înmormântarea jucătorilor, protestând împotriva patronului Radoslaw Osuch.

Site-ul sport.pl scrie că suporterii formaţiei clasate pe ultimul loc în Polonia au ales o măsură radicală şi morbidă pentru a-şi exprima dezacordul faţă de conducătorul clubului, Radoslaw Osuch, şi faţă de jucătorii echipei. Relaţiile s-au rupt în decembrie 2013, după ce jucătorii au semnat, alături de patron, o declaraţie care îi desemna ca „huligani” pe o parte din suporterii care provocaseră incidente serioase la meciul cu Widzew Lodz.

Ce s-a întâmplat la stadion trece, însă, de normalitate. După ce au deconectat sistemele de înregistrare ale stadionului, fanii au ajuns pe teren și au aşezat 16 sicrie deschise, pe care erau fixate 16 cruci. Pentru ca mesajul să nu scape, pe fiecare cruce au fost scrise iniţialele jucătorilor şi ale patronului, alături de care a fost desenat un organ sexual. Un mesaj de război, în urma căruia echipa la care evoluează Cristian Pulhac a chemat Poliţia şi a cerut intensificarea pazei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!