Purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis s-a retras

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 1 mai 2015

Tatiana Niculescu Bran a anunțat, la 21 aprilie, că s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, menționând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

Ea menționează că va susține în continuare proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administrația Prezidențială, scrie Mediafax.

Jurnalistă și scriitoare, Tatiana Niculescu Bran a scris ulterior, pe pagina sa de Facebook, că „scurta experiență în Administrația prezidențială” a predispus-o la poezie și a postat un „poem” în vers alb, inspirat din experiența de la Cotroceni.

„să fi schimbat măcar perdelele palatului /m-aș fi numit, prin decret, dama cu perdele/să fi scos măcar covoarele în ploaie/ reforma instituțiilor era gata /of, să fi renovat cantina la timp /alta, cu totul alta era viața”, este „poemul” postat de Bran.

După plecarea Tatianei Niculescu Bran, președintele Klaus Iohannis a numit-o pe Daniela Bârsan consilier de stat, aceasta urmând să coordoneze activitatea Biroului de Presă al Administrației Prezidențiale. Fostă jurnalistă, Daniela Bârsan a lucrat la Biroul de Presă al PNL.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!