Pușcăria mexicană, noul transfer al lui Claudiu Răducanu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 octombrie 2014

556 claudiu raducanu

Fostul jucător de fotbal Claudiu Răducanu a fost reţinut la Cancun şi adus în fața justiţiei pentru dare de mită, mexicanii anchetându-l în același timp pentru folosire de carduri false, informeză publicaţia proceso.com.mx.

Săptămâna trecută, Gheorghe Claudiu Papară, de 25 ani, şi Claudiu Răducanu, de 38 de ani, au fost reţinuţi în centrul comercial Plaza Las Americas, mai precizează sursa citată.

După arestare, procurorii au început ancheta în cazul celor doi pentru fals, uz de fals şi dare de mită. La ei au fost găsite un card de credit al băncii HSBC şi alte 60 de carduri posibil false. Conform declarațiilor date de anchetatori, ei au retras de la ATM-uri sume de până la 5.000 de pesos (în jurul a 300 de euro).

Mai mult, conform Dario de Quintana Roo, românii au încercat să ofere mită poliţiştilor mexicani după ce personalul de securitate al centrului comercial i-a surprins manipulând mai multe carduri la unul dintre bancomatele din incintă.

Procurorii au solicitat imediat și ajutorul unor experţi cibernetici pentru a stabili dacă cei doi au folositîntr-adevăr carduri clonate. Cele două persoane reţinute sunt cercetate momentan şi pentru posibilă spălare de bani, ceea ce ar spori eventuala sentință.

Claudiu Răducanu a evoluat ultima dată, chiar în acest an, la echipa FC România, care joacă în ligile inferioare din Anglia. Fotbalistul a mai evoluat la Extensiv Craiova, Arminia Bielelfeld, FC Vaslui, Nea Salamina, Sorento, Universitatea Cluj şi Kazar Lankaran.

Autori articol: Bogdan Constantinescu, Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!