Pușcaș, aproape de un transfer

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2015

puscasGeorge Puşcaş a avut un an foarte bun la Inter, a reuşit să debuteze la prima echipă şi a prins minute în campionat şi Europa League. Din păcate, nu a reuşit să puncteze încă pentru marea echipă, iar oficialii lui Inter se gândesc să îl ofere ca monedă de schimb pentru transferul lui Allan de la Udinese, informează forzaitalianfootball.com.

Mijlocaşul celor de la Udinese se află şi pe lista de interes a celor de la Juventus. La cei 24 de ani, Allan a impresionat încă de la sosirea sa în Serie A în 2012. Inter oferă o sumă consistentă de bani plus unul dintre jucătorii Lorenzo Crisetig, George Puşcaş sau Assane Gnoukouri.

Puşcaş ar putea deveni în acest mod al doilea jucător român, după Gabi Torje, care ar evolua pentru Udinese. Atacantul ar avea şanse să se impună, mai ales că Antonio Di Natale şi-a anunţat plecarea de pe Stadio Friuli la finalul acestui sezon.

La cei 19 ani pe care-i are, Puşcaş are patru goluri marcate în cinci meciuri la naţionala U21 a României, unde a debutat în 2014. Golgheter al lui Inter Primavera, puştiul ar putea fi cedat de nerazzurri pentru a prinde experienţă în Serie A şi cu o clauză care să le permită răscumpărarea sa în următorii ani.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!