Pușcaș ar putea părăsi, totuși, Inter

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 30 ianuarie 2015

567 puscasExistă șanse mari ca drumul lui George Puşcaş la Inter Milano să se termine în această iarnă. Atacantul de 18 ani este în mijlocul mai multor oferte care au venit în ultimele zile pe adresa clubului, iar milanezii sunt dispuşi să îl lase să plece.

Ultima variantă a fost prezentată de presa de specialitate din Italia chiar la finalul săptămânii care a trecut, clubul care şi-l doreşte pe Puşcaş fiind Crotone. Echipa este pe locul 21 din 22 de echipe în Serie B, la 4 puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. Atacantul român a devenit o variantă extrem de importantă pentru Crotone după ce Lazio Roma a respins cererea de a-l ceda pe Mamadou Tounkara, un fotbalist, de asemenea, foarte tânăr.

Dacă mutarea se va întâmpla, clubul din Calabria va prelua un model făcut celebru la începutul anilor 1990 de Mircea Lucescu la Brescia. George Puşcaş s-ar putea alătura unui lot din care mai fac parte doi români, Mihai Bălaşa împrumutat de AS Roma şi Adrian Stoian, împrumutat de Chievo, aşa cum Lucescu făcuse la Brescia o formație cu Gică Hagi, Florin Răducioiu, Dănuţ Lupu, Ioan Ovidiu Sabău şi Dorin Mateuţ.

Inter Milano mai are o variantă de a scăpa de Puşcaş, de asemenea profitabilă. Presa italiană spune de zile întregi că Genoa, ocupanta locului al șaptelea în Serie A, este interesată de cumpărarea unui atacant. Și cel mai aproape de profilul jucătorului dorit de genovezi este Puşcaş, cel pe care Genoa ar fi vrut să îl împrumute până în vară, apoi să decidă dacă va activa o clauză de cumpărare de 5 milioane de euro.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!