Pușcaș ar putea pleca de la Inter

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 6 martie 2015

572 puscas

George Puşcaş, minunea lui Inter, ar putea să schimbe campionatul din vară. Deşi specialiștii îl văd ca o soluţie pentru primul „11” al lui Inter chiar din viitorul sezon, există varianta ca românul de 18 ani să fie împrumutat.

Presa germană a anunțat săptămâna aceasta că sportivul este în atenția lui Werder Bremen, care vrea să atace cupele europene cu el în formulă. Nemţii preferă un transfer definitiv, însă antrenorul Roberto Mancini are mare încredere în calităţile lui Puşcaş, așa că va accepta cel mai probabil doar un împrumut, pentru un sezon. O mutare care îi va oferi, se pare, şansa să evolueze constant, încât odată întors la Inter, în 2016, să fie o variantă de top pentru primul „11”.

„Werder Bremen şi-a fixat deja ţintele pentru sezonul viitor, când visează să evolueze în Champions League. Cel mai mult oficialii şi-l doresc pe românul George Puşcaş, de la Inter Milano, care a arătat în acest sezon mare poftă de gol. Pentru Inter Primavera, atacantul are o rată de goluri impresionantă, 16 goluri în 11 meciuri, convingându-l pe Mancini să îl convoace tot mai des în lotul primei echipe. Puşcaş are nevoie de meciuri în picioare la cel mai înalt nivel, iar Werder e echipa perfectă unde să crească”, spune borlife.de.

Werder este pentru moment pe locul 8 în Bundesliga, la 5 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în preliminariile Champions League. Formația lui Viktor Skripnik l-a dorit pe Puşcaş încă din iarnă, când au avut loc negocieri între cele două părţi, însă la acea oră nu s-a ajuns la un acord clar.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!