Pușcaș, în România?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2015

592 puscasAflat în căutarea unei echipe unde să joace în mod constant în acest an, atacantul român George Puşcaş ar putea ajunge într-un final la fosta echipă a lui Bănel Nicoliţă, Saint-Etienne.

Vârful de 19 ani se va despărţi aproape sigur de Inter în această vară, singura necunoscută fiind dacă o va face definitiv sau doar va fi împrumutat pentru următorul sezon. Dorit de mai multe cluburi din Italia şi Franţa, Puşcaş are şanse mari să ajungă la Saint-Etienne, acolo unde este dorit de tehnicianul Christophe Galtier.

Site-ul BUT! Fotball Club anunţă că Saint-Ettiene va mai face “încă două transferuri” în perioada imediat următoare.

“AS Saint-Etienne caută un mijlocaş ofensi şi încă un atacant pentru a veni în ajutorul lui Nolan Roux”, notează sursa citată, spunând că “atacantul român de la Inter, George Puşcaş, este o variantă”.

Dacă transferul se va face în perioada imediat următoare, Puşcaş ar putea fi în lotul echipei pentru meciurile cu ASA Târgu Mureş, contând pentru turul trei preliminar al Europa League. Prima partidă se va disputa în România, pe 30 iulie, în timp ce returul e programat în Franţa, pe 6 august.

Șapte meciuri a strâns Puşcaş în prima echipă a lui Inter, în ultimul sezon, în toate competiţiile, majoritatea din postură de rezervă. 16 goluri a marcat Puşcaş pentru echipa de tineret a lui Inter, în doar 11 meciuri în care a jucat.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!