Pușcas marchează de două ori cu Atalanta

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 septembrie 2014

550 george puscasAtacantul român George Puşcaş (18 ani) a marcat în weekend două goluri în victoria echipei de tineret a lui Inter, 3-1, cu formaţia identică a Atalantei. Astfel, Puşcaş are şapte goluri la activ, în două meciuri la Inter Primavera în acest sezon.

Este un start de sezon mai mult decât excelent pentru atacantul român George Puşcaş. Vârful de 18 ani, care joacă la Inter Primavera şi care marcase deja cinci goluri în victoria din prima etapă, 7-0, cu Virtus Lanciano, a recidivat astfel și în etapa a doua a campionatului de tineret al Italiei, reuşind o dublă.

Reuşitele lui Puşcaş au fost cele ale unui vârf de calitate, un vârf de forţă, gata oricând să se bată cu fundaşii adverşi. La al doilea gol al Interului, jucătorul născut la Oradea a pivotat fantastic de lângă fundaş, a driblat apărătorul şi portarul şi a înscris fără probleme, în timp ce reuşita cu numărul trei a milanezilor a venit după ce Puşcaş a fost găsit excelent cu o minge de Camara şi a înscris de la 14 metri cu un şut care a păcălit portarul advers.

Forma remarcabilă în care se află Pușcaș în acest început de sezon a fost demonstrată atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională de tineret. Convocat pentru amicalul cu Italia şi meciurile oficiale cu Muntenegru (4-3) şi Germania (0-8), Puşcaş a marcat două goluri, anunţându-se ca o soluţie de viitor şi pentru naţionala mare, confruntată cu lipsa unor atacanți de meserie care să fie și în formă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!