Pușcaș, în Serie B

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 iulie 2016

637 puscasFotbalistul George Puşcaş ar putea să joace şi în sezonul următor în Serie B, conform tuttomercatoweb.com, site care anunţă că Benvento Calcio, o echipă nou-promovată, este aproape să îl împrumute pe atacantul român de la Internazionale Milano.

După ce, în sezonul 2015-2016, l-a lăsat să joace în Serie B, la Bari, Inter l-ar putea împrumuta din nou pe Puşcaş în eşalonul secund, de această dată la o formaţie nou-promovată: Benvento Calcio.

Potrivit aceleiaşi surse, de atacantul în vârstă de 20 de ani s-au mai interesat echipele Cagliari şi Crotone, promovate în Serie A la finalul stagiunii precedente.

Cotat la 1 milion de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Puşcaş a reuşit 5 goluri şi o pasă decisivă în 18 partide disputate în sezonul trecut la Bari, unde a activat tot sub formă de împrumut.

Transferat în 2014 de la Liberty Oradea, în schimbul sumei 600.000 de euro, George Puşcaş a adunat 7 meciuri, fără să înscrie, pentru Internazionale Milano şi alte 38 de partide pentru echipa secundă a clubului, pentru care a marcat 27 de goluri. Puşcaş mai are contract cu Inter până în vara anului 2020.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!