Pustai merge la Gaz Metan

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 15 aprilie 2016

625 pustaiCristian Pustai (48 de ani), fostul antrenor FC Botoşani, a fost numit noul antrenor principal al formaţiei din Liga a 2-a, Gaz Metan Mediaş, echipă pe care a mai antrenat-o în perioada 2007-2013, acesta semnând un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon.

„Gaz Metan are începând de astăzi un cuplu nou de antrenori pe banca tehnică. Astfel, Cristian Pustai este noul antrenor principal al echipei, iar Ferenc Bajko va ocupa postul de antrenor secund. Ambii tehnicieni au semnat cu gruparea de pe Târnava Mare un contract valabil până în această vară”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă din cadrul clubului din Mediaş.

Gaz Metan Mediaş s-a despărţit oficial de antrenorul Leo Grozavu şi secundul Ovidiu Chiribici la începutul acestei săptămâni. Potrivit unui comunicat transmis de clubul medieşean, rezilierea contractelor celor doi tehnicieni s-a făcut de comun acord, la solicitările lui Grozavu şi Chiribici. În acelaşi timp, deşi era dat ca sigur de surse oficiale din cadrul clubului, Cornel Ţălnar nu a mai semnat cu Gaz Metan.

Cristi Pustai le-a mai antrenat în cariera sa pe Chimica Târnăveni, în anul 2000, pe Pandurii Târgu Jiu, în sezonul 2013-2014, pe ASA Târgu Mureş pentru o scurtă perioadă în 2014 şi pe Rapid Bucureşti în 2015.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!