Pustai, mulțumit de rezultat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 6 martie 2015

572 pustaiAntrenorul Rapidului și-a felicitat fotbaliștii care au rezistat până la finalul partidei fără să primească gol, dar i-a criticat pe Daniel Niculae şi Josl, jucătorii eliminaţi.

Pustai a rămas plăcut impresionat de galeria Rapidului care a pus presiune pe adversari şi şi-a încurajat echipa pe tot parcursul jocului.

„Din păcate, nu am reuşit să câştigăm acasă, ne-am fi apropiat foarte repede de linia de supravieţuire. Îmi felicit jucătorii care au rămas pe teren până la final, nu îi felicit pe cei care au luat cartonaşe roşii, nu e normal să-ţi laşi coechipierii într-o asemenea situaţie. Nu cred că au avut situaţii de gol, ne-am apărat foarte bine în repriza secundă. L-am pierdut pe Rui, executantul de faze fixe, şi asta s-a văzut. E primul punct obţinut de mine pe Giuleşti, mă bucur pentru acest context, deşi îmi doream mult mai mult. Ar fi păcat ca Rapidul să nu se găsească şi anul viitor în Liga I, publicul a fost fantastic. Giuleştiul crează presiune, e bine că am ajuns Ceahlăul din urmă şi nu trebuie să ne pierdem răbdarea, mai avem 15 meciuri importante. Sper ca jucătorii să joace în continuare cu mintea limpede, să nu uităm că fotbalul este un joc”, a spus Cristi Pustai la finalul meciului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!