Pustai, victima obișnuinței

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 octombrie 2014

555 cristi pustaiNoul antrenor al celor de la ASA Tg. Mureş, Cristi Pustai, a povestit la finalul meciului că la partida cu Pandurii, echipa pe care a antrenat-o până acum, a greşit banca pe care s-a aşezat. Obişnuinţa l-a purtat către zona unde stătea deja Petre Grigoraş, antrenorul de acum al fostei sale trupe.

Și asta vorbește despre faptul că modul în care antrenorii din Liga I se plimbă de la o echipă la altă este unul foarte alert. Sunt puţini cei care reușesc să reziste la echipele la care sunt numiți. Cristi Pustai este unul dintre tehnicienii care nu au schimbat atât de des formațiile antrenate.

Din 2007 până în 2013 a fost la Mediaş, anul trecut a antrenat Pandurii, iar acum a ajuns pe banca celor de la Tg. Mureş. Obişnuinţa l-a făcut ca la începutul meciului cu fosta echipă să se îndrepte către banca celor din Gorj. “Când am ieşit pe teren, am mers către banca de rezerve din dreapta. Ştiam că suntem oaspeţi, dar din inerţie m-am dus la gazde”, a spus Pustai la finalul meciului. Ceea ce spune multe și despre implicarea sa afectivă la echipele pe care le-a antrenat.

Antrenorul celor de la ASA Târgu Mureş a vorbit şi despre rezultatul de egalitate, unul care a părut să îl mulţumească. “Important a fost că nu am pierdut, am avut şansă să închidem acest joc, chiar şi la 1-1. A fost un meci în care nu ne-am limitat să ne apărăm şi am avut reacţie atunci când aveam balonul. Până la urmă cred că este un rezultat echitabil. Noi vrem să trecem cât mai repede bariera celor 25 de puncte. Se ştie că în ţara noastră se joacă două campionate într-unul singur. 

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!