Răchită nu mai merge la Ittihad

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 9 ianuarie 2015

564 rachita

Valeriu Răchită a decis să nu mai plece în Arabia Saudită după sărbătorile de iarnă, acolo unde antrena ca secund la Al Ittihad, el făcând parte din stafful lui Victor Piţurcă. Răchită și-a explicat decizia de a renunţa la contractul cu arabii, și asta după numai câteva săptămâni petrecute la echipa saudită, spunând că “profesional şi personal nu m-am simţit bine în această perioadă şi am decis să rămân acasă. Până la urmă, banii nu sunt cel mai important lucru în viaţă şi în cariera de antrenor, foarte probabil că voi căuta altceva”.

Astfel, Răchită nu a mai urcat duminică în avionul cu care românii au plecat spre Arabia Saudită, după vacanţă, rămânând acasă.

Însă explicațiile ar putea fi și altele. Fostul antrenor al Petrolului se pare că este pe lista bulgarilor de la Litex Loveci pentru a prelua echipa bulgară unde a jucat o perioadă, nici varianta unei reveniri la Petrolul nefiind exclusă. “Voi merge doar acolo unde mi se acceptă condiţiile”, a spus Vivi Răchită, misterios.

Dintre foştii oameni ai Petrolului care au ajuns la Ittihad, preparatorul fizic spaniol Ignacio Martinez a părăsit și el echipa arabă, urmând să facă parte, cel mai probabil, din echipa cu care Cosmin Contra va merge în China.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!