Radoi despre Steaua

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 decembrie 2009

 

Fostul jucător al Stelei a comentat problemele financiare din Ghencea, declarând că nu îl interesează ce metode îşi aleg foştii jucători pentru a-şi recupera banii de la club, dar spune că el ar fi renunţat de bună voie la orice sumă de bani, dacă ar fi fost cazul.

 

„Fiecare îşi rezolvă problemele cum vrea. Eu dacă aş fi avut o astfel de problemă, aş fi renunţat la acea sumă de bani pentru că am fost mulţumit atunci când am plecat de la Steaua la un salariu mult mai mare. Domnul Valeriu Argăseală se pricepe de minune la legislaţie, el a încercat să se apropie de jucători, dar nu a dat roade. Cred că ştie şi el că din acest punct de vedere nu se poate compara cu Mihai Stoica. Eu am o relaţie normală cu domnul Argăseală”, a spus Mirel Rădoi la GSPTV.

 

Mijlocaşul s-a referit şi la situaţia de la echipa naţională şi la şansele României de a ajunge la turneul final din 2012.

 

„Suntem pe un drum bun, cu multe schimbări de jucători de la o convocare la alta. Dacă vom continua pe drumul pe care am apucat-o sunt convins că ne vom califica la Euro 2012. Sper ca după umilinţa din Serbia să fi învăţat ceva. A fost o experienţă urâtă, dar mi-am dat seama că tot mai am de învăţat. După meciul de la Middlesbrough mi-e greu să cred că voi mai suferi o asemenea umilinţă. A lăsat urme adânci acel eşec”, a continuat internaţionalul român.

 

Rădoi s-a referit şi la conflictul dintre Gigi Becali şi suporterii stelişti:

 

„Nu mi-am imaginat niciodată că se va ajunge atât de departe şi e foarte dureros când văd tribunele goale. Cu venirea lui Panduru şi a lui Stoichiţă sunt sigur că publicul se va întoarce în Ghencea. Acum echipa are în conducere numai stelişti adevăraţi. Bineînţeles, Gigi Becali ar trebui să aibă o discuţie serioasă cu liderii de galerie. El e orgolios şi nu ar face acest lucru foarte uşor, dar oamenii din jurul lui ar trebui să-l îndrume”, a spus Rădoi.

 

Fostul căpitan al Stelei a prefaţat meciul echipei roş-albastre cu FC Vaslui, duel care îi punea faţă în faţă pe Marius Lăcătuş şi Mihai Stoichiţă: „Cel mai greu va fi pentru Marius, va reveni în Ghencea şi va fi aclamat la scenă deschisă. Nu e uşor să reacţionezi într-un astfel de moment. Eu sper ca Steaua să câştige pentru că are nevoie de victorie. Mizez pe superficialitatea jucătorilor de la Vaslui. E greu să te mai concentrezi după opt victorii consecutive şi cred că Steaua va ieşi câştigătoare. O să încerc şi la scor exact: 2-1, o să marcheze Kapetanos şi Stancu.”

 

Au marcat Kapetanos şi Szekely, partida s-a terminat 2-1, astfel că Rădoi a ştiut perfect ce se va întâmpla.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!