Rădoi se pregătește să revină la Steaua

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 septembrie 2014

550 mirel radoiCel mai apreciat stelist după Lăcătuş, Mirel Rădoi a declarat că visează să revină în Ghencea ca antrenor, excluzând însă sub orice formă posibilitatea de a mai îmbrăca vreodată tricoul echipei pentru care a jucat timp de 8 ani.

După plecarea lui Reghecampf în Arabia Saudită, unul dintre numele vehiculate intens ca posibil înlocuitor a fost cel al lui Mirel Rădoi. Fostul fundaş din Ghencea, acum la 33 de ani, nu se gândeşte însă, cel puțin pentru moment, la o revenire acasă, unde ar fi adulat de fani. Rădoi nu ia în calcul nici varianta de a fi antrenor-jucător, dar speră că Steaua îi va acorda o şansă cândva, când va începe cariera de antrenor.
“Nu pot face aşa ceva la o echipă de nivelul Stelei, să vii antrenor-jucător e aproape imposibil. Iar ca jucător mi-ar fi fost greu să revin la vârsta asta, pentru că e greu după o perioadă în care am jucat aici atâţia ani. Iar ca antrenor nu se poate lua în calcul în acest moment, pentru că voiam să continui ca jucător. Cred că fiecărui jucător, după ce termină cariera de fotbalist şi o începe pe cea de antrenor, i-ar plăcea cu siguranţă să antreneze echipele la care a jucat”, a spus Rădoi când a fost chestionat pe această temă.

După ce a plecat de la Steaua, Rădoi a jucat pentru Al Hilal, Al Ain şi Al Ahli, unde a fost antrenat de fiecare dată de Cosmin Olăroiu. Are în palmares trei titluri de campion cu Steaua, două Supercupe ale României și o semifinală de Cupa UEFA, meciul de infarct cu Middlesbrough, din 2006. Despre el, Cristian Chivu a spus că este probabil cel mai valoros fotbalist alături de care a avut prilejul să joace.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!