Radoi, spre Olaroiu???

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 ianuarie 2014

517 mirel radoiMirel Radoi a lucrat cu Cosmin Olaroiu la Al Hilal si Al Ain. A sosit vremea ca fiul ratacitor sa mearga a treia oara dupa tatal sau adoptiv, de data asta in Dubai, la Al Ahli!

Mirel Radoi a devenit indezirabil la Al Ain. Si daca este sa ne luam dupa ceea ce titreaza „24”, cotidianul din Emirate, seicii se pregatesc sa renunte la jucatorul roman. Oficial, ei ii reproseaza fostului stelist „evolutiile slabe si accidentarile frecvente”. Neoficial, nimic nu este ceea ce pare a fi la prima vedere, asa ca motivele sunt cu totul altele.

Radoi a refuzat sa-si prelungeasca acordul care se incheie in vara si, in acelasi timp, si-a cumparat casa la Dubai cu 800.000 de dolari. Asta doare cel mai tare. Dubai, orasul de unde vine Al Ahli, rivala pregatita de Cosmin Olaroiu!

Sefii lui Al Ain au facut imediat legatura, iar cand au aparut si zvonuri despre negocierile pe care romanul le-ar purta cu Oli s-au decis: „Afara cu Radoi!” Solutiile pentru inlocuirea sa sunt deja pe masa discutiilor: Essien (Chelsea) sau marocanul Mohsine Moutouali, de la Raja Casablanca.

Salariul lui Radoi la Al Ain este 3 milioane de dolari anual, adica 2,5 milioane de euro, el jucand aici din 2011.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!