Radu NU vine la națională!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 februarie 2016

616 stefan raduProblema revenirii lui Ştefan Radu la naţională, înainte de Euro 2016, este un capitol închis. O spune chiar fundaşul lui Lazio, care într-un interviu acordat presei a declarat că răspunsul oferit preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, este unul negativ.

Retras în 2013, fără să ofere un motiv clar, Ştefan Radu (29 de ani) spune că acum se află la vârsta la care preferă să se concentreze pe ceea ce are de făcut la echipa de club, Lazio Roma. „Nu rezist pe două fronturi şi prefer să mă păstrez pentru echipa de club”, spune fostul fundaş al lui Dinamo.

„Mi-e greu să spun, dar răspunsul e nu! Eram decis încă de cînd m-au contactat preşedintele Burleanu şi unul dintre adjuncţii săi, nu-mi amintesc numele său. Am zis că mă mai gîndesc, dar în sinea mea eram decis. (n.r. Răzvan Burleanu) A venit în Italia, nu special pentru mine, a vorbit şi cu Lobonţ, cred că şi cu Tătăruşanu.

A încercat să mă convingă, dar n-a reuşit. […] Mă apropii de 30 de ani şi nu mai sînt june, aşa că prefer să mă păstrez pentru echipa de club. Nu mai pot să mă împart pentru că nu rezist pe două fronturi. Nu uitaţi că Serie A e o competiţie extrem de solicitantă. Te stoarce ca pe o lămîie, te epuizează!”, a declarat Ştefan Radu pentru media.

14 selecţii are Ştefan Radu în naţionala României, pentru care a debutat în 2006, când încă evolua în Liga 1, la Dinamo Bucureşti.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!