Radu Stefan, la Napoli?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 februarie 2014

521 radu stefanFundasul de 27 de ani este vazut de Rafael Benítez inlocuitorul ideal pentru Anthony Réveillère (34 de ani), avand si avantajul ca poate acoperi zona centrala a apararii.

Gruparea din sudul Italiei va ramane extrem de descoperita pe banda stanga, dupa ce este foarte aproape sa bata palma cu West Ham pentru cedarea lui Armero.

Cota de piata a romanului este de 10 milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.de, dar sefii lui Lazio cer macar 15. In masura in care se va ajunge la un consens, Radu Stefan are sansa sa lupte pentru Liga Campionilor. Napoli este pe locul 3 si nu mai poate rata calificarea in viitorul sezon al celei mai importante competitii inter-cluburi din lume.

De partea cealalta, Lazio traverseaza o perioada dificila, pierzand aproape orice sansa la o calificare in Europa. Oficialii de pe Olimpico doresc sa restructureze din temelii echipa, urmand a da sanse unor tineri de perspectiva.

„Radu Stefan, aproape de Napoli”, titreaza italienii de la sportcafe24.com, care dau si ceva detalii: „Sursele noastre ne-au confirmat faptul ca oficialii lui Napoli sunt in discutii avansate cu omologii din Roma pentru transferul romanului.”


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!