Radu Teodorescu, antrenorul vedetelor de la Hollywood, ajuns la sapă de lemn

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 30 iulie 2016

Radu Teodorescu1Radu Teodorescu, antrenorul vedetelor de la Hollywood, a pierdut tot. Dacă în urmă cu zece ani, făcea față cu greu valului de solicitări din partea marilor vedete de la Hollywood, românul este acum îngropat în datorii după ce și-a închis și ultima sală de fitness, scrie Libertatea.

Radu Teodorescu, românul plecat la Hollywood în anii ’90, a cucerit rând pe rând toate vedetele de la Hollywood. S-a bucurat de prietenia unor artiste precum Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Brooke Burke, Cristina Ricci, Meg Ryan, Rachel Welch sau Susan Sarandon după ce le-a ajutat să aibă o siluetă de vis. În 1999, românul a intrat în Cartea Recordurilor fiind considerat „cel mai bun antrenor român al tuturor timpurilor”.

Au urmat apoi bani pe bandă rulantă, investiți în mai multe săli de fitness în Statele Unite ale Americii. Împreună cu Cindy Crawford, a lansat o casetă video cu exerciții de fitness pentru doamnele care nu au timp să ajungă la sală, iar milioane de casete s-au vândut imediat în toată lumea. Radu Teodorescu a considerat însă că se poate extinde mult mai mult, așa că a luat un credit de trei milioane de dolari.

„Am muncit mult în ultima perioadă. Investiția în sălile de sport din hotelurile Plaza s-a ridicat până acum la trei milioane de dolari, dar nu contează. Visul meu este să ajung să deschid o sală de sport «Radu Culture» în hotelul de 7 stele, Burj Al Arab din Dubai”, declara la acea vreme Radu Teodorescu.

Radu Teodorescu s-a lovit, însă, de criza economică, ce i-a dat peste cap toate planurile. Sălile de sport nu au mai înregistrat profit, iar angajații l-au dat în judecată după ce nu și-au mai primit salariile la timp. Proprietarii clădirilor l-au dat în judecată și au cerut evacuarea forțată, iar vedetele au uitat de „prietenii”.

Antrenorul român a încercat să reînvie afacerea în 2011, dar nu a avut succes. Libertatea scrie că trăiește acum din mila prietenilor, în Statele Unite ale Americii, fiind la un pas să fie aruncat în stradă. Ba mai mult, niciuna din sălile sale nu mai funcționează, acesta fiind practic îngropat în datorii.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!