Radu vrea banii

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 iunie 2015

586 stefan raduDeși antrenorul Stefano Pioli insistă să-l păstreze pe fundașul român de 28 de ani, al cărui acord expiră în 2016, clubul i-ar fi fixat un preț de transfer și deja îi caută înlocuitor.

Nu toate drumurile duc la Roma, așa se poate spune. Pentru Ștefan Radu, vara aceasta ar putea însemna finalul aventurii în Cetatea Eternă. Fundașul român de 28 de ani intră în ultimul sezon de contract și se pare că Lazio nu are de gând să i-l prelungească în condițiile solicitate de jucător. „Adio, Radu”, a dezvăluit ziarul Il Tempo despre tratativele dintre cele două părți din cursul acestei săptămâni.

„Președintele biancocelestilor ar vrea să obțină din transferul lui Radu între 5 și 6 milioane de euro”, a completat sursa menționată. Asta deși antrenorul Stefano Pioli, care tocmai și-a reînnoit acordul până în 2017, insistă pentru păstrarea jucătorului, util pentru că poate acoperi mai multe posturi. De altfel, Lazio are deja pe listă trei variante de înlocuire: Tremoulinas (Sevilla), Mario Rui și Hysaj (ambii Empoli).

Clubul îi propune doar 1,5 milioane de euro față de cele 2 milioane cerute de Radu, considerând că în momentele capitale ale sezonului nu l-a avut la dispoziție din cauza deselor accidentări, el operându-se recent și de hernie.

5.000.000 € ar fi suma pe care Lazio vrea s-o încaseze din vânzarea lui Radu, care a costat 5,5 milioane în ianuarie 2008, și 1.200.000 € este salariu stagional net al fundașului la echipa din capitala Italiei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!