Răducan cere reacție

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 ianuarie 2016

614 raducanPreşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, cere „o reacţie pe măsură din partea FRF” după ce Steaua şi-a retras jucătorii de la naţională, în caz contrar, clubul gorjean ar urma să îşi cheme înapoi jucătorii selecţionaţi de Anghel Iordănescu.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat pentru site-ul grupării gorjene: „Pentru Pandurii este o onoare să aibă jucători convocaţi la echipa naţională. Considerăm că reprezentarea României la Campionatul European constituie o prioritate naţională. În condiţiile în care urmează un play-off foarte echilibrat, este fair play ca toate echipele să respecte decizia Comitetului Executiv de a lăsa jucătorii să se prezinte la echipa naţională, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate. Dacă una dintre echipe nu respectă regulamentele în vigoare cerem o reacție pe măsură din partea FRF. Dacă nu va urma o reacţie pe măsură, ne vom rezerva dreptul de a chema jucătorii convocaţi la echipa naţională înapoi în Spania.”

Cristian Săpunaru, Mihai Răduţ, Ioan Hora şi Adrian Ropotan au părăsit cantonamentul echipei Pandurii din Cadiz şi au plecat să se alăture lotului naţional convocat pentru stagiul din Antalya, deşi Pandurii Târgu Jiu mai avea programate încă două jocuri de verificare cu Sparta Prada şi Dinamo Moscova.

Naţionala României efectuează un cantonament în Antalya de astăzi până pe 6 februarie.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!