Răducan poate părăsi Oțelul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 21 aprilie 2014

531 narcis raducanSituaţia dificilă în care se află Oţelul Galaţi în această perioadă l-a determinat pe Narcis Răducan să înceapă să se orienteze şi spre alte locuri de muncă.

Actualul director general al moldovenilor a spus la finalul jocului cu CFR Cluj, de duminică (0-1) că dacă până în vară cei din acţionariatul clubului nu vor da semne de redresare, acesta va fi nevoit să părăsească formaţia pe care o conduce de aproape doi ani.

Oficialul gălăţenilor are deja câteva oferte concrete de muncă, din Liga I, dar şi de la Federaţia Română de Fotbal, acolo unde Răzvan Burleanu i-a propus deja un post. „Plecarea la Federaţie a fost o idee în trecut, deocamdată nu am abandonat-o, sunt mai multe piste la care mă gândesc. Au existat nişte discuţii cu domnul Burleanu, dar nimic concret deocamdată, îmi canalizez energiile pe Oţelul. Aş rămâne la Oţelul dacă văd că se doreşte o continuitate profesionistă a lucrurilor. M-am ataşat de oraş, de echipă, şi aş continua cu plăcere aici. Dacă nu va fi însă aşa, atunci îmi voi vedea de carieră şi de familie şi voi lua cea mai bună decizie pentru mine”, a spus Răducan.

Directorul moldovenilor i-a asigurat pe suporteri că nu va face vreo mişcare până la sfârşitul campionatului: „Până în vară, indiferent de ce se va întâmpla, voi fi alături de băieţi, iar apoi cu siguranţă voi analiza cum este mai bine şi voi lua o decizie. Iar una dintre idei este şi aceea de a lucra la Federaţie sau la Ligă.”

Oţelul Galaţi ocupă în acest moment poziţia a 13-a în clasament, cu 28 de puncte, la egalitate cu Săgeata Năvodari (dispută luni o partidă împotriva formaţiei Pandurii Tg. Jiu) şi la un punct distanţă de locurile retrogradabile.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!