Răducanu îl atacă în continuare pe Marica

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 septembrie 2014

551 marcel raducanu

După ce zilele trecute Ciprian Marica a refuzat să răspundă acuzelor venite din partea lui Marcel Răducanu pe motiv că ar fi „sub nivelul de demnitate pe care-l am”, fosta glorie a Stelei iese din nou la atac.

„Nu mai voiam să intru în nicio polemică cu Marica, dar văd că nu se potoleşte şi mă tot provoacă. Dacă era băiat deştept, tăcea şi îşi vedea de treaba lui. Îl somez public să spună la cine s-a referit! M-a ajutat el vreodată pe mine cu bani sau nu mai ştiu ce lucruri insinuează? Poate i-a ajutat pe Sorin Răducanu, Claudiu Răducanu sau Rică Răducanu, dar niciodată pe Marcel Răducanu.

Eu am auzit de Marica doar atunci când îi pronunţau comentatorii numele lui de pe lista jucătorilor de rezervă, că de jucat nu prea s-a omorât cu firea în Germania. Dacă mergeţi aici pe stradă şi întrebaţi de Marcel Răducanu, o să vedeţi că toată lumea mă ştie. Eu sunt o legendă în Germania, pe când acest Marica este cunoscut ca băiatul care îi căra geanta la antrenamente lui Huntelaar.

El este un fotbalist cu reale calităţi, nu sunt nebun să nu recunosc asta, însă banii i-au luat minţile. Dacă era un fotbalist pe care nu l-ar fi interesat banii, atunci stătea în Spania şi îl ajuta pe Cosmin Contra, nu pleca la o echipă din Turcia căreia nici măcar nu poţi să-i pronunţi numele”, a declarat Marcel Răducanu.

Replica lui Marica nu s-a lăsat așteptată de data aceasta. El a publicat pe contul de Facebook un mesaj primit de la fostul internațional român, mesaj care conține imense și repetate greșeli gramaticale, pentru a-l face de râs. Însă ținând cont că Marcel Răducanu are ceva de ani de când româna nu mai este chiar prima sa limbă, am putea spune că intenția lui Marica s-a realizat doar pe jumătate.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!