Rapid ar putea avea investitori

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 26 mai 2014

535 marius sumudicaMarius Şumudică, antrenorul Concordiei Chiajna, speră ca echipa sa să mai strângă puncte pentru a urca în clasament, chiar dacă Chiajna a scăpat matematic de la retrogradare.

„Nu este relaxare la echipă, chiar dacă suntem matematic salvaţi de la retrogradare. Vom avea meci la Timişoara peste două zile şi cu punctele obţinute vom urca în clasament şi vom primi mai mulţi bani. Sigur vom obţine şi cele două puncte pe care le disputăm cu «U» Cluj”, a spus antrenorul.

Șumudică este alături de suflarea rapidistă şi ţine pumnii giuleştenilor în apelul pe care îl vor face la TAS pentru obţinerea licenţei pentru sezonul 2014-2015.

„E tragic ce se întâmplă la Rapid, o echipă de tradiţie. Am spus că va fi dificil să vină cineva la Rapid, după ce a plecat George Copos, şi să ducă echipa unde a fost. Toată stima pentru cei doi care au încercat, dar nu au avut puterea financiară.

Cunosc oameni care ar fi dispuşii să investească acolo, dar nu există documente care să arate tot ce se întâmplă la Rapid. Nu mi se pare o soluţie să plece din liga a patra. Aş vrea să ia licenţa la TAS şi să revină în prima ligă sau să mai rămână încă un sezon în al doilea eşalon”, a mai declarat Şumudică pentru presă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!