Rapidul caută antrenori!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 iulie 2014

543 marian radaPlecarea lui Viorel Moldovan şi problemele financiare imense cu care se confruntă clubul au adus o criză pe banca tehnică a Rapidului. În ciuda faptului că echipa va evolua în acest sezon în prima ligă, se pare că nimeni nu vrea să se implice într-un proiect extrem de complicat, despre care nu se știe aproape nimic sigur.

Cu doar 11 zile înainte de începutul viitorului sezon de campionat, giuleştenii caută antrenor prin metoda inaugurată de Federaţia Română de Fotbal. Rapid a pus pe site-ul oficial un anunţ prin care-i informează pe cei interesaţi de postul de antrenor al echipei că pot trimite un CV pe adresa administratorului judiciar.

“Fotbal Club Rapid organizeaza selectie de antrenor principal al echipei.  Cei intetesati sunt rugati sa transmita pana la data de 21.07.2014 pe adresa administratorului judiciar:avocat@cristina-Andronache.ro CV si oferta financiara a serviciilor. In perioada 22-23.07.2014, administratorul judiciar va desfasura intervievarea persoanelor inscrise la procedura de selectie”, se spune în comunicatul oficial postat pe site-ul clubului.

În ultima perioadă, Rapid a fost în discuţii cu mai mulţi tehnicieni, dar Crespo, Ravannelli sau Birindelli au renunţat rând pe rând la ideea de a antrena în România. Rapid debutează în noul sezon cu meciul de Cupa Ligii cu CS Universitatea Craiova, iar Marian Rada va fi cel care, cel mai probabil, se va așeza pe banca tehnică a giuleștenilor până la luarea unei decizii definitive.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!