Rapidul nu se oprește din clătinat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 28 noiembrie 2014

560 radaRapidul continuă să se afunde în problemele pe care le are, chiar dacă acum ceva vreme premizele erau favorabile după aducerea lui Dinu Gheorghe în staff-ul administrativ al echipei.

Din nefericire, antrenorul Marian Rada nu a reuşit să învingă de când s-a întors la cârma formaţiei din Grant, dar la ultimul meci poate avea o explicație prin prisma ghinionului (CSU Craiova s-a impus cu 2-0, dar golul decisiv a fost marcat în ultimele minute) şi al faptului că a întâlnit o formaţie în mare formă. De la sosirea lui Cârțu și Săndoi la cârma ei, CS U Craiova pare un mecanism extrem de bine rodat.

“Nu avem multe opţiuni pe bancă, dar nu acesta este motivul pentru care am pierdut azi. Deranjantă a fost crisparea echipei, care vine şi din clasarea echipei pe un loc neobişnuit pentru Rapid. Sperăm din iarnă să ne mai revenim, să ne întărim. Aştept să îmi dea alţii soluţii, pentru că eu nu le văd. Îi aştept să vină cu variante”, a explicat Rada.

Referindu-se strict la joc, Marian Rada crede că nu are ce să îşi reproşeze în condiţiile în care, în multe momente, echipa a dominat terenul. Însă, spune el, atitudinea multor dintre jucători a lăsat de dorit. “Jocul a fost bun la Craiova. În prima repriză am dominat, chiar ne-am creat ocazii de gol. M-am supărat pe Martin, parcă e o corvoadă pentru el fotbalul. Nu joci cu plăcere, asta se întâmplă. Nu ne merge nimic, trebuie să se producă neapărat schimbări din iarnă. E posibil ca unii jucători să se simtă vizaţi, să simtă că vor pleca din iarnă pentru că nu corespund. Şi, ca atare, să aibă o asemenea atitudine. În loc să tragă cât mai tare, să demonstreze că merită să joace aici”, a spus Rada, nu înainte de a-l acuza pe Vali Negru, poate cel mai slab jucător de pe teren: “A făcut un joc execrabil”.

În ceea ce priveşte varianta de a rămâne principalul formaţiei din Grant, Rada a spus că este gata de plecare: “Eu am luat decizia de a pleca, dar nu vine nimeni. E nevoie de o schimbare, poate că orice nou suflu ar fi binevenit”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!