Rasmussen pleacă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 20 mai 2016

629 rasmussenAntrenorul danez Kim Rasmussen a anunţat la finalul jocului Rapid-CSM Bucureşti, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, că va pleca de la echipa cu care a cucerit campionatul şi Liga Campionilor.

Aşa cum prefațaseră zvonurile, tehnicianul Kim Rasmussen o va părăsi pe CSM Bucureşti la finalul acestui sezon. Tehnicianul danez a confirmat despărţirea de proaspăta câştigătoare a Ligii Campionilor la handbal feminin, imediat după calificarea în Final Four-ul Cupei României, în urma victoriei cu Rapid, scor 45-30.

„Sper ca noul antrenor să construiască pe ceea am început aici. Va fi o echipă extraordinară. Este o echipă foarte bună, au fundaţia şi au o bază solidă pentru a continua să crească. Sunt şanse mari pentru echipa asta şi sezonul viitor. Nu ştiu încă unde voi antrena în sezonul viitor. Este aproape de a fi oficial, lipsesc doar detalii minore, dar vom vedea. Mi-e puţin frică de ce va urma, dar voi sta calm şi voi pleca acasă mâine. Voi sta 2 zile acasă, mă voi odihni şi mă voi întoarce marţi, pregătit pentru handbal. Vom vedea dacă vom fi 100% pregătiţi pentru Final Four-ul de săptămâna viitoare”, a declarat Kim Rasmussen.

Foarte probabil, viitoarea destinaţie a tehnicianului danez va fi naţionala Ungariei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!