Raț ar putea ajunge la Trabzon

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 iunie 2014

538 razvan ratPlecat încă din 2013 de la Şahtior, Răzvan Raţ nu a reuşit să îşi găsească o echipă la care să joace o perioadă mai lungă de timp.

Fundaşul stânga al naţionalei a evoluat timp de 6 luni în Premier League, la West Ham, iar apoi a schimbat campionatul şi a îmbrăcat tricoul spaniolilor de la Rayo Vallecano. Presa de la Istanbul anunţă în aceste zile că Raţ va ajunge în Turcia, acolo unde va fi coleg cu Alex Bourceanu, la Trabzonspor.

Răzvan Raţ s-a salvat de la retrogradare cu Rayo Vallecano şi a declarat, la finalul sezonului, că şi-ar dori foarte mult să rămână în Primera Division, acolo unde consideră că s-a adaptat foarte bine. Mai mult de atât, Raţ a primit din partea echipei madrilene chiar și oferta de prelungire a contractului, dar se pare că dorinţa sa de a juca în cupele europene îl va îndrepta spre o altă trupă.

Presa din Turcia a scris în aceste zile despre faptul că Trabzonspor îl vrea neapărat pe jucătorul de 33 de ani. Turcii ar fi ajuns la soluţia Raţ după recomandările făcute de Mircea Lucescu, dar şi după cele ale fostului stelist Alex Bourceanu, jucător al echipei. Mai mult, se pare că turcii au asistat la amicalul naţionalei lui Piţurcă cu Algeria, disputat în Elveţia, acolo unde au luat legătura cu jucătorul.

Fotospor notează că Răzvan Raţ şi selecţionerul Algeriei au discutat despre viitoarea lor destinaţie. Vahid Halilhodzic este anunţat ca antrenor al lui Trabzon, dar după Cupa Mondială, acolo unde Algeria este calificată.
30 de meciuri a jucat Răzvan Raţ în ultimul sezon, în toate competiţiile, 20 pentru West Ham şi 10 pentru Rayo, iar cota sa, estimată de transfermarket.de, este de 1,5 milioane de euro.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!