Raț, operație cu succes

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 8 ianuarie 2016

ratRăzvan Raț (34 de ani) a trecut cu bine peste operația de la umărul stâng. Căpitanul echipei naționale a avut emoții în privința perioadei de recuperare, dar și-a mai revenit după ce a aflat ce i-au spus doctorii.

Potrivit presei, care a și stat de vorbă cu Raț la puține moment după ce acesta s-a trezit din anestezie, căpitanul naționalei va lipsi de pe gazon 3 luni de zile.

Răzvan a vorbit înainte de trei variante privind recuperarea și, într-un final, a răsuflat ușurat când a aflat că a scăpat de ce era cel mai grav. Doctorii i-au spus că varianta B este cea din cazul lui, astfel că va lipsi de pe gazon trei luni de zile. Va fi o perioadă în care trebuie să se protejeze, nu se va putea antrena. Abia după 3 luni va relua antrenamentele”, a anunțat presa.

„În cel mai fericit caz, voi reveni pe teren în patru-cinci săptămâni, maximum șase. Un scenariu mai puțin plăcut vorbește despre o revenire în două-trei luni iar în cel mai rău caz, voi reveni peste cinci luni. Dar, eu sper să-mi revin la timp pentru a putea juca și pentru a face parte din lotul pentru Euro 2016”, a mai spus Raț la Digi Sport.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!