Raț, preferatul grecilor

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2014

549 razvan ratRăzvan Raţ a pornit cu un moral extrem de pozitiv înaintea meciului cu naţionala Greciei, după ultima decizie a fanilor lui PAOK Salonic

Transferat în această vară de la Rayo Vallecano la PAOK, din postura de jucător liber de contract, Raţ este acum un titular incontestabil în apărarea grecilor, iar fanii formației grecești nu au stat mult pe gânduri și l-au recompensat pe măsură.

Pe site-ul oficial al noii formaţii la care s-a transferat românul, a fost realizat un sondaj de opinie pentru a desemna jucătorul lunii august. Printre cei nominalizaţi de acest sondaj au fost Stefanos Athanasiadis, Fcundo Fereira, Giannis Skondras, Robert Mal şi Răzvan Raţ, ultimul primind peste 35% din voturile suporterilor și fiind declarat jucătorul lunii.

Culmea, Raţ a obținut acest procent deși a jucat în doar patru meciuri oficiale pentru PAOK, două meciuri în campionatul din Grecia şi alte două în manşă dublă cu Zimbru Chişinău, din play-off-ul Europa League.

Oricum, un rezultat care atestă seriozitatea pe care a dovedit-o Raț peste tot pe unde a jucat, seriozitate care l-a ajutat să obțină mereu rezultate excelente și să fie de regulă titular pentru echipele le care a jucat.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!