Raț, retrogradat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 mai 2016

629 ratRăzvan Raţ, căpitanul echipei naţionale a României, a intrat în minutul 88 pentru Rayo Vallecano în victoria formaţiei sale, pe teren propriu, cu Levante, scor 3-1. Fundaşul în vârstă de 34 de ani e refăcut complet după accidentarea la umăr care l-a ţinut 5 luni în afara gazonului. Raţ nu ia în calcul o eventuală neincludere în lotul ” tricolorilor” pentru Euro din cauza puţinelor minute jucate în acest an. ”Am muncit foarte mult în calificări şi nu aş vrea să pierd un asemenea eveniment”, a fost mesajul fundaşului lui Rayo pentru selecţionerul Anghel Iordănescu.

În urma rezultatelor înregistrate duminică, Levante, Getafe şi Rayo Vallecano au retrogradat în liga secundă din Spania.

Echipa românului şi-a făcut treaba în ultima etapă din Primera, iar Rayo a învins cu 3-1 pe Levante, echipă deja retrogradată. Jocul rezultatelor nu i-a ajutat însă pe madrileni. Gijon a câştigat pe teren propriu, 2-0 cu Villarreal, şi a trecut cu un punct peste linie.

Pentru Getafe, fosta echipă a lui Marica şi Contra, înfrângerea de la Sevilla, 1-2 cu Betis, este sinonimă cu prima retrogradare din ultimii 12 ani.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!