Raț se antrenează din nou

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 martie 2016

622 ratInternaţionalul român Răzvan Raţ se apropie cu paşi mari de revenirea pe gazon, după ce a stat pe bară aproape cinci luni, din cauza unei accidentări suferită la umăr, în timpul partidei amicale Italia – România, scor 2-2, din noiembrie 2015.

Căpitanul naţionalei a reluat în sfârşit antrenamentele şi speră ca după pauza internaţională să înceapă să joace pentru Rayo Vallecano, pentru a putea intra în formă înainte de Euro 2016.

Vestea e una excelentă pentru selecţionerul Anghel Iordănescu, care consideră că nu are o opţiune viabilă pentru postul de fundaş stânga, în absenţa lui Raţ.

„E important pentru mine să fiu gata pentru Euro. Ăsta e obiectivul meu, vreau să mă recuperez bine pentru Euro. Sper să prind şi aici 5, 6 meciuri. Azi a fost primul antrenament cu echipa, dar nu la intensitate maximă. Mai am nevoie de o săptămână, două. Fac tot ce face echipa, dar mai uşor aşa. Există concurenţă la naţională. Fiecare dintre noi a avut concurenţă la naţională. Am avut şansa să joc de fiecare dată când am venit la lot, dar asta a fost „vina” mea”, a declarat Răzvan Raţ pentru presă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!