Raț va continua la PAOK

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 februarie 2015

571 ratCăpitanul echipei naţionale a României, Răzvan Raț, a semnat în weekend prelungirea contractului cu PAOK Salonic, noua înţelegere dintre el și club fiind scadentă în vara lui 2017.

În vârstă de 33 de ani, Raţ a fost desemnat de trei ori jucătorul lunii, în august, septembrie şi octombrie, iar oficialii lui PAOK, avându-l în frunte pe tehnicianul Angelos Anastasiadis, nu au stat pe gânduri şi i-au propus jucătorului român un nou contract, pe 2 ani şi jumătate.

„Cred că am avut 6 luni foarte bune aici. A fost o oportunitate să îmi extind contractul şi am acceptat fără să stau pe gânduri. Am spus că accept şi asta a fost. În continuare, vreau ceea ce am spus şi la venirea mea. Vreau ca PAOK să fie una dintre cele mai bune echipe din Grecia, să câştige campionatul şi să ajungă cât mai departe în Europa.

Voi încerca să dau tot ce am mai bun şi cred că, dacă voi juca bine, voi avea şansa să îmi reînnoiesc contractul. Trebuie să joc, să demonstrez că sunt în formă şi totul va fi bine, atât pentru echipă, cât şi pentru mine. Pot fi multe motive pentru rezultatele proaste din ultimele luni, dar nu vreau să vorbesc despre ele. Cred că nu eu trebuie să dau răspunsurile, sunt doar un jucător, chiar dacă am o experienţă mare”, a spus fundaşul stânga pentru site-ul oficial al clubului.

Raţ a evoluat în 18 meciuri pentru PAOK, formație pentru care a marcat de trei ori în campionatul Greciei. De când a ajuns acolo, se poate spune că se simte foarte bine și că a redevenit jucătorul pe care-l știam de la Șahtior, cu evoluții excelente.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!