Rat viseaza la Real

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 ianuarie 2010

Fundaşul stanga al nationalei Romaniei, Razvan Rat, spera ca interesul lui Real Madrid pentru el sa nu fie doar o simpla speculatie, insa ramane retinut in privinta acestui fapt din cauza experientelor din trecut:

„Am auzit şi eu ca Real Madrid se intereseaza de mine şi presupun ca o fi ceva adevarat daca s-a scris despre asta in cotidianul As, ziarul de casa al clubului. Imi doresc din tot sufletul ca pe adresa lui Şahtior sa vina o oferta de la Real, dar mai e cale lunga pana sa ajung acolo.

Am mai avut oferte din partea altor cluburi, dar totul a ramas la stadiul de discutii. De exemplu, m-a dorit Lazio, ca sa zic doar un nume, şi nu s-a materializat nimic”, a spus Razvan Rat la televiziunea sportro.

Rat face parte dintr-o lista de fundasi din care Real Madrid are nevoie sa aleaga un jucator pentru statutul de rezerva al titularului de drept pe postul respectiv. Oricum ar fi, un transfer al lui Rat la Real Madrid ar fi o lovitura de imagine atat pentru jucator, cat si pentru tot fotbalul romanesc.

Antrenorul lui Şahtior Donetk, Mircea Lucescu, se declara de acord cu plecarea lui Razvan Rat din campionatul ucrainean, insa spune ca acest lucru nu se va intampla decat in cazul in care va sosi o oferta din partea unuia dintre granzii Europei:

„Nu ştiu nimic despre interesul lui Real Madrid, am auzit doar din presa. E normal insa ca Razvan sa fie ofertat de echipe bune, pentru ca şi evolutiile lui au fost pe masura in anul 2009. Se dovedeşte inca o data ca jucatorii ating maturitatea fotbalistica la 27-28 de ani.

Eu il voi lasa sa plece de la Şahtior, dar numai la o echipa cu o cota mult mai mare, aşa cum e Real Madrid. Aşa am facut mereu cu toti jucatorii mei, pentru ca altfel ar insemna ca nu imi este recunoscuta munca. De aceea m-am şi opus plecarii lui Rat la Lazio, pentru ca italienii nu sunt mai valoroşi ca noi”, a spus Mircea Lucescu la televiziunea sportro.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!