Rayo și Raț, victimele Barcelonei

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 octombrie 2015

602 ratRăzvan Raţ a privit de aproape spectacolul făcut de Neymar sâmbătă seara, pe Camp Nou. Barcelona a învins clar pe Rayo Vallecano, formaţie la care căpitanul naţionalei a fost titular şi a jucat toate cele 90 de minute, superstarul brazilian reuşind un meci de excepţie, patru goluri şi o pasă decisivă fiind adunate în contul superstarului brazilian.

Fundaşul stânga tricolor a vorbit despre experienţa pe care a avut-o la primul meci al carierei pe Camp Nou. Raţ a mai jucat un retur pentru Vallecano, în 2014, dar nu a avut ocazia de a evolua pe legendarul stadion al catalanilor.

„Păcat că s-a terminat aşa, pentru că am arătat un fotbal frumos, de bună calitate. E clar că Barcelona e o echipă mare, poate subordona pe oricine. Fără Messi şi Iniesta, Barcelona nu este aceeaşi. Pentru mine nu a fost ceva extraordinar, pentru că am mai jucat pe Camp Nou”, a declarat Raţ pentru reprezentanții mass-mediei.

Aflată pe locul 15 în Primera, cu 7 puncte adunate în primele opt etape, Rayo are un scop extrem de clar în acest sezon, evitarea retrogradării: „Obiectivul nostru clar este să nu cădem, însă noi ne dorim să terminăm mai sus decât anul trecut”, a completat fundaşul de 34 de ani.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!