Razboi total intre Pascal si Bute

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 13 ianuarie 2014

517 lucian buteJean Pascal, adversarul lui Lucian Bute de pe 18 ianuarie, mai trimite cateva sageti spre echipa tehnica a romanului. Pe pagina sa de Facebook, el a gasit timp sa urce mai multe fotografii, toate dintre acestea purtand mesaje clare.

Haitianu pozeaza in coltul ringului, sprijinit pe corzi, cu o coroana pe cap. „Pe 18 ianuarie, regele isi va recapata tronul. Adevaratul rege al Montrealului”, scrie pe fotografia respectiva.

Apoi Pascal pozeaza impunator, inainte de inceputul meciului, Bute fiind prezent in celalalt colt al ringului, in timp ce pe maxilarul sau scrie „fragil”. „18 ianuarie, Bute vs. Quebec-Haiti-Canada”, scrie pe fotografie, cele trei steaguri ale tarilor amintite figurand pe ea.

Din fericire, dovedind ceva mai multa seriozitate, Lucian Bute si staff-ul sau au evitat deocamdata sa raspunda provocarilor.

Cei doi vor boxa pe 18 ianuarie la Montreal, evenimentul fiind unul dintre cele mai asteptate din istoria sportiva a Quebec-ului. Pe masa vor sta centura NABF, centura WBC Diamond si, mai ales, pozitia de challenger obligatoriu la titlul mondial WBC la semigrea.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!