Războiul vedetelor cu școala

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 10 iulie 2015

vedeteAu copiat la teze sau au fost prinși pe picior greșit, cu lecțiile neînvățate, și s-au ales cu corigențe. Multe dintre vedetele autohtone au avut de suferit în școală. Mai grav este că unele dintre ele au fost nevoite să repete anul școlar!

Elena Udrea, corigentă la filosofie

Aflată acum în arest sub acuzații de dare de mită sau spălare de bani, Elena Udrea este cunoscută drept o femeie frumoasă. Și a fost frumoasă încă din adolescență, doar că nu prea i-a plăcut cartea. Cel puțin asta ne face să înțelegem faptul că, în ultimul an de liceu, Elena Udrea a avut două corigențe, una la franceză și una la filosofie, motiv pentru care a fost nevoită să dea bacalaureatul în sesiunea a doua.

 

Dan Negru, catastrofal la matematică

Dacă acum se ia „la trântă” cu blondele, în liceu, Dan Negru suferea din cauza sinusului și a cosinusului. „Nu le aveam deloc cu matematica, așa că profa din Liceul Economic din Timișoara mă lăsa mereu corigent. În toamnă, când trebuia să susțin examenul, se duceau ai mei cu darul. Îi duceau o sacoșă cu mâncare, în care îndesau o găină, dulciuri, d-astea”, a povestit Negru la un moment dat.

 

Marcel Pavel, nota 5 la purtare

Marcel Pavel pare un bărbat serios, doar că n-a fost așa întotdeauna. În liceu, era cât pe ce să fie exmatriculat după ce a fost prins fumând în WC-ul școlii. Apoi, părinții au fost nevoiți să achite ditamai geamul de la fereastra biroului directorului, pe care năzdrăvanul lor fiu reușise să îl spargă cu mingea. Și, dincolo de asta, a mai fost și corigent în două rânduri la matematică, întrucât nu se înțelegea nicicum cu geometria.

 

Cristina Spătar a repetat clasa a X-a

Cântăreața Cristina Spătar a avut și ea mari probleme cu învățătura. Pentru că i-au plăcut activitățile extracurriculare, cântăreața, fosta elevă a Liceului de Filologie din Onești, a rămas repetentă în clasa a X-a, scrie libertatea.ro.

 

Cornel Ilie, prins cu fițuica

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost nevoit să vină în toamnă la examenele de corigență de la chimie, după ce, în clasa a IX-a, a fost prins în timp ce copia cu sârg de pe fițuicile pregătite minuțios de acasă.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!