Răzvan Lucescu, mulțumit că este neînvins

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 aprilie 2014

530 razvan lucescuAntrenorul lui Petrolul, Răzvan Lucescu, a comentat jocul elevilor săi şi s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatul obţinut în Gruia. Tehnicianul a împărţit meciul în două porțiuni distincte, adică înainte şi după ce echipa sa a rămas în inferioritate numerică, Geraldo fiind eliminat din minutul 53.

„Cred că jocul a avut două perioade. 55 de minute în care s-a jucat 11 contra 11, în care CFR-ul a controlat meciul. Pot spune că am pierdut prima repriză. Cei de la CFR s-au apropiat de multe ori de poarta noastră. Repriza a doua, paradoxal, după ce am rămas în 10, s-a produs un declic. Am reuşit să ieşim de câteva ori pe contraatac, am şi marcat. Din păcate, am luat gol la o fază pe care trebuia s-o blocăm simplu.

Putem să avem şi o mulţumire. Am întâlnit un adversar greu şi am ieşit neînvinşi. Din păcate, am luat gol pe o fază pe care nu am gestionat-o cum trebuie.

Încerc să evit comentariile asupra deciziilor arbitrilor. Probabil a fost o greşeală acolo, dar nu vreau să insist pe acest subiect. Îmi pare bine că jucătorii au avut o reacţie extraordinară”, a spus Lucescu după meci, referindu-se inclusiv la eliminare.

Tehnicianul Petrolului, care se află la al cincilea rezultat de egalitate de când a preluat banca tehnică a echipei din Ploieşti, consideră că elevii săi au câştigat în Gruia un punct, nu au pierdut două.

„Am avut un program infernal, CFR-ul are o poziţie în clasament mincinoasă, ţinând cont de valoarea jucătorilor. CFR, Astra, Dinamo, toate au fost meciuri dificile. Sunt neînvins şi asta mă bucură foarte tare. Am câştigat un punct, nu am pierdut două”, a concluzionat Răzvan Lucescu.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!