Răzvan Lucescu, în pericol?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 noiembrie 2014

557 razvan lucescuSkoda Xanthi, formația lui Răzvan Lucescu, a fost învinsă în deplasare, 5-2, de echipa Panetolikos, într-un meci din etapa a VIII-a a campionatului Greciei.

Aceasta este cea mai serioasă înfrângere suferită de echipa antrenată de Răzvan Lucescu în acest sezon, echipă care încasase doar șapte goluri în primele șapte etape ale campionatului. În cele patru meciuri oficiale petrecute de Răzvan Lucescu pe bancă, Xanthi a obţinut o singură victorie, adunând trei înfrângeri.

“Sunt puţine lucuri de spus după o astfel de înfrângere. Felicit adversarii noştri pentru victoria obţinută în urma unui joc foarte bun. Am început bine jocul, dar după ce am încasat primul gol am încetat să mai jucăm. Ne-am pierdut agresivitatea şi i-am lăsat pe adversari să vină peste noi, iar în mod natural am pierdut controlul jocului. Am avut noroc pentru că la pauză scorul a fost egal, 2-2. În ceea ce priveşte a doua repriză, nu se pot face prea multe comentarii. Pe viitor trebuie să avem mai multă încredere în forţele noastre şi să jucăm cu mai mult curaj”, a declarat Răzvan Lucescu, care era extrem de supărat la finalul partidei.

După acest rezultat, Xanthi a coborât pe locul 13 în Grecia, la doar 4 puncte distanţă de zona de retrogradare a clasamentului. Zilele lui Răzvan Lucescu se anunţă extrem de dificile la formaţia din Grecia, asta chiar dacă fostul antrenor de la Ploiești are contract până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul.

Iată rezultatele înregistrate de greci avându-l pe bancă pe Răzvan Lucescu, rezultate de a fi departe pe placul grecilor, sau departe de a fi estimate înainte de sosirea acestuia pe banca tehnică a echipei:

Campionat: Platanias – Xanthi 1-0

Campionat: Xanthi – Niki Volos 2-0

Cupă: Heraklion – Xanthi 1-0

Campionat: Panaitolikos – Xanthi 5-2

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!