Record: Împreună fac 195 de ani şi se căsătoresc…

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 1 mai 2015

indragostiti

După 27 de ani de convieţuire s-au gândit să facă ceva spectaculos: să se căsătorească, în condiţiile în care unul dintre ei are 103 ani, iar celălalt 92!

George Kirby, mai în vârstă cu 11 ani faţă de logodnica lui, Doreen Luckie, nu a coborât pe un genunchi pentru a-şi cere iubita de nevastă. De ar fi făcut-o, ar fi avut probabil nevoie de ajutor pentru a se ridica, glumeşte acesta.

De altfel, cei doi trăiesc de 27 de ani împreună în Eastbourne, East Sussex, au împreună şapte copii, 15 nepoţi şi şapte strănepoţi şi nici nu s-au gândit să se mai căsătorească la vârsta lor. Însă, copiii şi nepoţii i-au tot încurajat să facă pasul spre căsătorie şi, în final, au cedat.

În modul cel mai romantic posibil, George a cerut-o pe Doreen de nevastă pe 14 februarie 2015, de Sf. Valentin. De atunci, cei doi se află în „febra” pregătirilor de nuntă, ce urmează a avea loc pe 13 iunie, anul acesta. Şi unde mai pui că stabilesc şi un record Guinness mondial!

„Acum mă gândesc că era şi timpul să trecem cu relaţia la următorul nivel. Eu, unul, nu mă simt de vârsta mea. Doreen mă ţine tânăr”, spune ginerică pentru Daily Mail.

Logodnica, în schimb, simte emoţia momentului: „Nu voi fi eu acea mireasă roşie în obraji, dar când mă gândesc la marele eveniment am, aşa, un gol în stomac. E distractiv!”

Actualul record Guinness la această categorie este deţinut de François Fernandez şi Madeleine Francineau, care s-au căsătorit când cei doi aveau împreună incredibila vârstă de 190 de ani şi 126 de zile.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!