Rednic îl dă în judecată pe Turcu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 septembrie 2015

BELGIUM SOCCER JPL DAY 29 OH LEUVEN VS STANDARDAntrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat la finalul săptămânii trecute că intenţionează să îl dea în judecată pe fostul acţionar al clubului „alb-roşu” Vasile Turcu, pentru afirmaţiile potrivit cărora tehnicianul ar încasa comisioane în urma transferurilor şi nu i-ar fi înapoiat o datorie.

„Mi se pare normal să ajuţi la transferuri, dar nu pentru comisioane. Cu asta o să ne auzim la tribunal. Dacă un dobitoc vorbeşte prostii, e un dobitoc. El spune că m-a împrumutat pe mine în 2007 şi eu am fost antrenor şi în 2008 şi 2009 când el mi-a fost patron. E forţat, e împins în faţă când lucrurile merg bine. Astea toate sunt puse la dosar şi omul o să spună. Asta e vorba despre 2007, când Paşcovoci era aici. Clar va fi dat în judecată, dosarul e făcut. Mircea Rednic nu a luat comisioane şi nu o să ia comisioane. Nu are nevoie. În perioada aia, când am venit la Dinamo, eu am vândut o fabrică cu vreo 3 milioane. Turcu nu era aici. El a ajuns cu mistriile lui, după ce şi-a făcut relaţii. Şi face afaceri cu statul”, a declarat Rednic într-o conferinţă de presă.

Fostul acţionar al FC Dinamo Vasile Turcu l-a acuzat pe antrenroul Mircea Rednic că percepe comisioane din transferurile de fotbalişti şi că nu i-a înapoiat o sumă de bani împrumutată pentru ajutorarea copilului fostului jucător dinamovist Cosmin Paşcovici.

Odată cu revenirea lui Rednic certurile par să-și facă din nou apariția la Dinamo, antrenorul fiind deja cunoscut pentru caracterul său conflictual. În ceea ce privește lucrurile sugerate de Vasile Turcu, nu este pentru prima oară în care Rednic este acuzat că ia bani din transferurile jucătorilor, acesta fiind și motivul pentru care se spune că a părăsit unele dintre echipele pe care le-a antrenat, accesul său la comisioane fiind restricționat.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!