Rednic nu se simte dorit

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 decembrie 2014

561 rednicDupă plecarea lui Flavius Stoican de pe banca tehnică, primul nume luat în calcul de conducerea lui Dinamo a fost Mircea Rednic. Constantin Anghelache l-a sunat imediat pe antrenor pentru a prelua echipa alb-roşie. Însă mutarea nu a fost agreată de Ionuţ Negoiţă, acţionarul principal al clubului, sau cel puțin asta pare a se întâmpla la ora actuală.

“După plecarea lui Stoican, în ziua următoare m-am întâlnit cu domnul Anghelache. Acum dânsul o tot întoarce, ca şi cum e o ruşine să te vezi un antrenor din moment ce antrenorul tău a plecat. Ne-am întâlnit, ei doreau să vin din iarnă, eu am zis că aş vrea să vin acum, că să cunosc jucătorii, aşa puteam să-mi dau seama cine trebuie să plece sau ce trebuie să mai aducem. Fac o paranteză. Cum a fost cu Ţucudean, din tribună era zmeu, când a venit la Standard n-a mai fost zmeu. Ne-am despărţit, a rămas să vorbim a doua zi  la biroul domnului Negoiţă. Nu m-au mai sunat, l-au pus pe Dănciulescu.

Am făcut această declaraţie pentru suporteri. Trebuie să ştie că eu am fost disponibil să vin, dar nu cred că sunt 100% dorit la Dinamo. Mi-aş dori să vin la Dinamo, dar nu mai depinde de mine. Poate au altă strategie. Când spui Dinamo, spui performanţă. Nu ştiu cât mai suportă suporterii. Vreau să nu mi se reproşeze că nu vin, că Rednic e scump. Dinamo e altceva”, a anunțat Mircea Rednic, deranjat de situație.
Aflat inclusiv pe lista Rapidului, Mircea Rednic a spus că refuză oferta lui Dinu Gheorghe: “Celor de la Rapid le mulţumesc, am petrecut ani frumoşi acolo, am făcut performanţă, dar nu pot veni”, a spus el, probabil conștient că problemele financiare ale clubului se vor răsfrânge și asupra sa.

Cu toate acestea, este posibil ca vina să nu fie doar la Negoiță, Rednic fiind cunoscut pentru caracterul său, care l-a adus în situația ca foarte puțini jucători să-și dorească să lucreze alături de el. În lumea fotbalului lui Rednic i se spune “Strâmbul” și este ușor de înțeles de ce antrenorul poartă cu el o asemenea poreclă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!