Reghe odihnește garnitura

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 15 aprilie 2016

625 regheAntrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a anunțat într-o conferință de presă că în partida cu Astra Giurgiu de miercuri, din manșa secundă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, va folosi jucătorii care au evoluat mai puțin în ultima perioadă. „Programul nostru e foarte încărcat. Vom încerca să combinăm, să introducem jucătorii care sunt pregătiți din punct de vedere fizic cel mai bine la ora jocului. Așa că veți vedea o echipă care va încerca să câștige meciul și să se califice în finală. Normal, toți jucătorii vor să joace. Dar noi trebuie să fim foarte atenți, trebuie să folosim jucătorii care au evoluat mai puțin. Pentru că trebuie să ne gândim și la accidentări. Urmează apoi meciul cu Astra din play-off care va fi o adevărată finală. Noi trebuie să câștigăm. Avem 1-0 din primul meci, un rezultat foarte bun pentru noi, dar trebuie să ne calificăm în finală, ăsta este obiectivul”, a explicat tehnicianul.

Referitor la decizia conducerii clubului Astra de a mări prețul biletelor pentru partida de miercuri, Reghecampf a afirmat că în aceste condiții este posibil ca meciul să se dispute fără spectatori. „E problema celor de la Astra, nu vreau să comentez. Prețul biletelor este unul foarte mare, nu este foarte ușor pentru un om normal să dea atâția bani pe un bilet. Dar asta este, vom juca fără spectatori dacă așa se dorește. Eu nu vreau intru în amănunte, e decizia lor”, a adăugat el.

Mijlocașul Nicolae Stanciu nu este afectat de criticile primite după evoluția din partida cu Dinamo de duminică, susține Laurențiu Reghecampf. „Nu are de ce să fie afectat. Stanciu a alergat 11,4 kilometri la meciul cu Dinamo, a făcut 600 de sprinturi, a avut o viteză foarte bună. Deci nu are de ce. Singurul lucru discutat a fost faza golului celor de la Dinamo. A fost o greșeală a lui, Stanciu a pierdut o minge la mijlocul terenului. Dar au mai fost și alte greșeli, mă refer la ieșirea neinspirată a lui Varela și faptul că nu ne-am poziționat bine când am pierdut mingea. Dar nu vreau să scot în evidență greșeala niciunui jucător. Stanciu e un jucător tânăr care a crescut mult, dar trebuie să avem răbdare”, a adăugat tehnicianul.

Formația Steaua întâlnește miercuri, 13 aprilie, de la ora 18,30, în deplasare, echipa Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru manșa secundă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast. În tur, Steaua a câștigat cu scorul de 1-0.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!