Reghe și Puiu, respect

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 februarie 2016

615 iordanescuAnghel Iordănescu, selecţionerul României, a declarat că nu este supărat pe Laurenţiu Reghecampf, chiar dacă cei şase jucători convocaţi de la Steaua nu au mai ajuns în cantonamentul naţionalei pentru stagiul de pregătire din Turcia.

„Regret că n-au fost şi jucătorii de la Steaua în meciul cu Torpedo Kutaisi. Ei puteau aduce un plus pentru naţională. Nu am fost surprins de faptul că steliştii au venit să vadă meciul naţionalei. Sunt convins că jucătorii antrenaţi de Reghecampf vor să vină la naţională. Dacă timpul îmi va permite, voi merge să văd meciurile de pregătire ale Stelei. Aştept ca membrii Comitetului Executiv şi cei ai comisiilor abilitate să facă o analiză a ceea ce s-a întâmplat cu jucătorii convocaţi de la Steaua. Eu nu sunt supărat pe nimeni! Jucătorii de la Steaua au fost convocaţi, acţiunea naţionalei a fost votată în Comitetul Executiv din octombrie, cluburile au avut timp destul să-şi organizeze cantonamentele. N-am nimic cu Reghecampf, îl salut, îl respect. Suntem colegi”, a declarat Iordănescu după amicalul câştigat, 5-1, cu Torpedo Kutaisi (Georgia).

„Au foarte multe lucruri bune, dar şi câteva care ne dau de gândit. Mi-au plăcut jucătorii care au intrat pe teren, au jucat ofensiv”, au fost impresiile selecţionerului despre primul amical din Turcia. Tehnicianul a mai afirmat că şi-ar fi dorit ca România să joace contra altor echipe naţionale.

Iordănescu a vorbit şi despre situaţia lui Andrei Ivan, dorit de Steaua şi de Espanyol. „Cred că ar trebui să-l lăsăm în pace pe Ivan. E bine dacă se transferă la un club mare, Ivan mai are multe lucruri de învăţat”, a spus tehnicianul, care a recunoscut faptul că nu a avut timp să îi urmărească pe Adrian Mutu şi pe Ciprian Marica, dar cei doi au fost suprevizaţi de alte persoane din staff-ul naţionalei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

O parere la “Reghe și Puiu, respect”

  1. coman Spune:

    NATIONALA NU SE REFUZA,NATURALIZATI ALTI JUCATORI, IN LOCUL LA CEI CE AU REFUZAT,GASITI DESTUI INLOCUITORI,SCOTOCITI PRIN NOUA PAPUA GUINEIE SI POATE GASITI FOTBALISTI M-AI COMPETITIVI CA CEI CE AU REFUZAT.

Spune-ti si tu parerea!