Reghecampf a semnat cu Litex

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 14 august 2015

594 reghecampfTehnicianul Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat oficial la finalul săptămânii ca antrenor al formaţiei Litex Loveci, cu care îşi doreşte să câştige titlul de campion în Bulgaria şi Cupa Bulgariei, informează publicaţia gong.bg.

Reghecampf a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu gruparea la care a activat şi ca jucător.

“Sunt fericit că sunt antrenor la Litex. Eu ştiu că vreau să fac o reformă şi mi-am asumat această responsabilitate. Ştiu foarte bine jucătorii de la Litex şi cred că au un mare potenţial. Obiectivul este câştigarea campionatului, a Cupei şi să ne calificăm în competiţia europeană. Avem condiţiile necesare pentru a face această performanţă”, a spus antrenorul.

Laurenţiu Reghecampf a mai spus că a discutat cu atacantul Claudiu Keşeru, care a primit acceptul grupării saudite Al-Gharafa să-şi găsească echipă, despre posibilitatea ca fostul stelist să ajungă la Litex Loveci.

Proprietarul clubului Litex, Danail Ganchev, s-a arătat încântat de colaborarea cu Reghecampf, declarând că are încredere că acesta poate îndelini obiectivele propuse. “Reghecampf nu are nevoie de nici o prezentare. Visul meu de mult timp s-a îndeplinit, pentru că am fost încrezător în modul în care el lucrează. Cred că vom avea succes impreună. Sunt convins că împreună cu el vom realiza obiectivele pe care le-am stabilit”, a afirmat Ganchev în conferinţa de presă a evenimentului.

În vârstă de 39 de ani, Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat până acum pe FC Snagov, Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, Steaua şi Al-Hilal.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!