Reghecampf, alături de Steaua

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 4 septembrie 2014

548 laurentiu reghecampfÎn ciuda faptului că a plecat de la Steaua pentru a o antrena pe Al Hilal (de fapt pentru bani, spun gurile rele, dar cine nu înțelege asta?), Laurenţiu Reghecampf este încă la curent cu tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc şi urmăreşte cu atent partidele fostei sale echipe. El a fost dezamăgit de ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, dar speră ca Steaua să reuşească îndeplinirea tuturor obiectivelor rămase în acest sezon, pe care deja și le-a propus.

„Steaua pentru mine rămâne ceva ce nu voi uita niciodată. Ultimii doi ani de zile au fost incredibili. Am făcut multe lucruri importante pentru fotbalul românesc. Cred că odată voi avea plăcerea şi satisfacţia să mă întorc. Ca suporter al Stelei, mi-a părut foarte rău. Ţin cu Steaua şi urmăresc ce se întâmplă la echipă. Aş vrea ca Steaua să câştige tot ce se poate, să aibă acelaşi nivel pe care l-a avut în ultimii doi ani de zile şi să facă cinste fotbalului românesc. Normal că am fost supărat, dezamăgit, așa, ca toţi fanii Stelei. Pe viitor, echipa trebuie să crească şi să joace în Champions League”, a declarat Reghecampf despre cele petrecute la meciul cu Ludogorets.

Steaua a reuşit să readucă la club doi jucători extrem de importanţi, Alex Bourceanu şi Raul Rusescu, care, după părerea fostului antrenor al campioanei, se vor dovedi extrem de importanți în lupta pentru cucerirea unui nou titlu de campioană pentru echipa din Ghencea.

„Sunt jucători importanţi pentru Steaua. Bourceanu şi Rusescu vor ajuta foarte mult. Steaua are şanse să se califice în primăvara europeană şi atunci toată lumea va fi fericită”, a mai spus actualul tehnician al arabilor de la Al Hilal.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!