Reghecampf mai vrea un stelist

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 septembrie 2014

550 laurentiu reghecampfLaurenţiu Reghecampf are planuri extrem de mari în Arabia Saudită, la actuala sa echipă, Al Hilal. Antrenorul care a transformat-o în campioană pe Steaua în ultimele două sezoane își dorește să rămână în istorie şi la gruparea asiatică, astfel că are în plan mai multe achiziţii pentru viitoarea sa campanie.

Conform presei saudite, tehnicianul de 38 de ani intenţionează ca în iarnă să îl pună pe liber pe fundaşul central brazilian Digao (26 de ani), pentru a-l înlocui cu un apărător central din România. Destul de previzibil, am spune, fotbalistul dorit la echipă este polonezul Lukasz Szukala (30 de ani), jucător adus în Liga I chiar de către Reghecampf, la Gloria Bistriţa, şi care a mai colaborat cu succes cu tehnicianul şi la Steaua.

Fundaşul mai are însă contract cu gruparea din Ghencea până în 2016, aşa că este de aşteptat ca şefii Stelei să fie de acord să îi dea drumul acestuia, mai ales dacă va fi vorba despre o sumă de transfer care să convină ambelor părți. Szukala este evaluat în acest moment la 2,3 milioane de euro pe transfermarkt.de, și a fost titular pentru Polonia în partida oficială pentru calificările la CE2016, marcând și un gol.

Despre plecarea sa în Arabia Saudită s-a vorbit încă din această vară însă conducerea Stelei a decis să nu îl lase să plece pe apărător pentru a nu destabiliza şi mai mult defensiva, deja rămasă fără Florin Gardoş, transferat la Southampton. La Al Hilal, Szukala s-ar putea reîntâlni cu un fost coleg de la Steaua, mijlocaşul Mihai Pintilii (29 de ani), cumpărat de arabi la finalul sezonului trecut pentru suma 2,4 milioane de euro.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!