Regina Elisabeta, bolnavă!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 7 noiembrie 2014

Queen ElizabethIIRegina Angliei, Elisabeta a II-a, nu se află într-o stare de sănătate prea bună, spre îngrijorarea familiei regale.

La 88 de ani, suverana britanicilor este una dintre cele mai active personalități ale lumii. Totuși, vârsta pare să își spună cuvântul și în cazul acesteia. Astfel, Elisabeta a II-a pare să dea semne că este afectată de o maladie neurologică degenerativă gravă, Alzheimer. Potrivit unor surse citate de publicația americană The Globe, regina Marii Britanii a uitat întreaga ceremonie de nuntă a nepotului său, prințul William, și adesea se rătăcește în grădinile palatului Buckingham. În plus, aceasta îl confundă pe prințul Charles cu soțul său, iar stările de confuzie se repeta tot mai des. 

Medicii ar fi început deja testele pentru a vedea dacă este într-adevăr vorba de Alzheimer sau nu. În cazul în care diagnosticul se confirmă, cel mai probabil regina va trebui să cedeze în curând tronul întrucât boala nu are leac, ci doar se agravează odată cu trecerea timpului. 

Succesor la tronul Marii Britanii este prințul William și soția sa, Kate Middleton, nu prințul Charles, aflat și acesta la o vârstă înaintată.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!