Regizat?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 ianuarie 2016

613 andoneFlorin Andone este atacantul român al momentului, reuşind să marcheze 9 goluri în acest sezon pentru Cordoba. Performanţele sale au urcat echipa andaluză pe locul 2 în a doua liga din Spania (direct promovabil în Primera), iar vârful de 22 de ani a fost recompensat recent pentru forma sa cu un nou contract, scadent în vara anului 2018.

Conform noii înţelegeri, Andone va încasa 350.000 de euro pe sezon, însă suma se va dubla automat, dacă Cordoba va reveni în Primera Division la finalul acestui sezon.

Andone a fost omul meciului în ultima partidă a andaluzilor, victoria obţinută în faţa celor de la Mallorca, scor 3-1. Andone a deschis scorul în minutul 17 şi a pasat decisiv la golul doi, marcat de Xisco în minutul 26. Andone şi-a celebrat reuşita într-un mod special, imaginile fiind preluate de majoritatea publicaţiilor din Spania. Românul a dezvăluit că totul a fost „regizat” înainte cu fiul directorului sportiv al Cordobei, care este copil de mingi.

„Copilul de mingi este băiatul directorului sportiv al clubului. El a organizat un moment similar cu Jonathas, de la Elche, sezonul trecut, înainte ca acesta să se transfere la Real Sociedad, iar acum mi-a propus mie scenariul. Trebuia să avem acest moment etapa trecută, cu Mirandes, dar am pierdut cu 2-1 şi nu am reuşit să marchez. Oricum, a fost un moment amuzant, copilul nu reuşea să scoată ochelarii ca să mi-i ofere!”, a povestit Florin Andone.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!